Gluténmentes lisztből készült kenyerek
FEHÉR KENYÉR 500G
Összetevők: fehér rizsliszt, barna rizsliszt, gluténmentes vadkovász, tápióka liszt, burgonya keményítő, útifűmaghéj, só
2.200 Ft
KRUMPLIS KENYÉR 500G
Összetevők: fehér rizsliszt, barna rizsliszt, gluténmentes vadkovász, tápióka liszt, burgonya keményítő, burgonyapehely, útifűmaghéj, só
2.200 Ft
FÉLBARNA KENYÉR 500G
Összetevők: kölesliszt, hajdinaliszt, gluténmentes vadkovász, útifűmaghéj, só
2.200 Ft
TÖKMAGOS FÉLBARNA 500G
Összetevők: kölesliszt, hajdinaliszt, gluténmentes vadkovász, pirított tökmag, útifűmaghéj, só
2.500 Ft
NÉGYMAGOS BARNA 500G
Összetevők: fehér rizsliszt, cirokliszt, gluténmentes vadkovász, gluténmentes zabpehely, útifűmaghéj, magkeverék (lenmag, hántolatlan szezámmag, darálatlan mák, napraforgómag), só
2.500 Ft
Kiváló minőségű http://edenpremium.hu gluténmentes alapanyagokból, természetes barnarizs kovásszal, kézműves eljárással készítjük hosszú (18-32 óra) érlelésű kovászos kenyereinket. Minden termékünk gluténmentes alapanyagból készült, vegán, hozzáadott cukor-, adalékanyag-, tej- és szójamentes, sőt kovászos termékeinkben hozzáadott élesztő sincs. Gluténmentes lisztből készült kenyereink belseje kissé nedvesebb, mint a hagyományos kenyereké, ez a glutén = sikér hiánya miatt van így. Az útifűmaghéj hivatott a hagyományos hálós gluténszerkezetet pótolni. Termékeink megfelelő tárolási körülmények közt 3-5 napig is frissek maradnak. Lehet fagyasztani is őket, így három hónapig is megőrzik minőségüket. Utána szobahőmérsékleten vagy előmelegített sütőben 10-15 perc alatt kell kiolvasztani. A friss kenyeret is be lehet dobni a sütőbe 5 percre, úgy még ízletesebb.
Minden héten szerdai átvételre hétfőn reggel 8:00-ig emailben, telefonon vagy személyesen nyitvatartási időben lehet rendelni a pékségben.
A rendelések átvehetők minden szerdán 10-18-ig a Vadkovász Kézműves Pékségben (1165 Bp Újszász u. 57.).
Cím
Nyitvatartás
Kedd - Péntek : 8:00 - 18:00
Szombat - Hétfő : Zárva